17.04.2019

Bizim Hesap İle Teklif Hazırlama

Bizim Hesap İle Teklif Hazırlama

Günümüzde firmaların en çok merak ettiği konulardan birisi de teklif hazırlamanın detayları. Doğru bir teklif hazırlamak, iş süreçlerinin en önemli adımlarından birisini içeriyor. Bizim Hesap teklif hazırlama programı ile satış sürecinizi teklif aşamasından faturalamaya kadar kolay bir biçimde yönetebiliyorsunuz. Şirketler, diğer şirketlerle yürüttükleri iş birliklerinde teklif mektubu ve teklif formlarını sıklıkla kullanmaktadır. Bu nedenle de sıklıkla hazırlanan tekliflerin düzgün ve anlaşılır olması gerekmektedir.

Bizim Hesap teklif hazırlama modülü sayesinde satışlarınızı kolay bir biçimde yönetmeniz mümkün olmaktadır. Bizim Hesap’ın sizler için hazırladığı teklif ve sipariş yönetimi özelliğiyle her müşteri için farklı teklifler oluşturabilir bu teklifleri tek bir tıkla siparişe çevirebilirsiniz. Bununla beraber yine aynı program üzerinden siparişlerinizi e-faturaya dönüştürebilir, zaman kaybetmeden faturanızı müşterilerinize yollayabilirsiniz.

Bizim Hesap Teklif Aşamaları

Bizim Hesap teklif programı ile birkaç adımda tekliflerinizi ilgili şirketlere ya da kişilere göndermeniz mümkün olmaktadır. Bu adımlar ise şu şekildedir:

Şirketinize özel şablonlar oluşturun: Sistem üzerinden şirketinize özel şablonlar oluşturmanız mümkündür. Birden fazla şablon ile farklı kategorilerde siparişler ve teklifleri rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

Müşteriyle hızlı paylaşım: Teklifinizi oluşturduktan sonra yine sistem üzerinden e-posta ya da çıktı ile müşterinize sunabilirsiniz.

Tekliflerin takibi: Hazırladığınız tüm teklifleri sistem üzerinden rahat bir biçimde takip etmeniz mümkündür.

Tek tıkla fatura hazırlama: Onaylanan tüm teklifleri, tek bir tıkla fatura haline getirebilir ve müşterinizle paylaşabilirsiniz.

Bizim Hesap Teklif Programı Özellikleri

Bizim Hesap teklif programı ile teklif formu örneği oluşturabilir, kendinize özel şablonlar hazırlayabilirsiniz. Programın sizlere sağladığı avantajlar ise şu şekilde:

  • Bizim Hesap ile her müşterinize özel teklif şablonu oluşturabilirsiniz.
  • Tekliflerinizin tamamını tek tıkla siparişe çevirmeniz mümkün.
  • Onaylanan teklifleri yine tek tıkla faturaya çevirebilir, çıktısını alabilirsiniz.
  • Teklif sürecinde zaman kaybı yaşamazsınız.
  • Tüm teklifleri tek bir yerden takip edebilir, karışıklık yaşamazsınız.
  • Müşterilerinizden gelen tüm siparişleri sipariş yönetimi özelliği sayesinde kayıt altında tutabilirsiniz.
  • Siparişlerinizin içerisine not ekleyebilirsiniz.
  • Siparişlerinizin teslim tarihi, sipariş tutarı gibi bilgilerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
  • Siparişleriniz için e-fatura oluşturabilirsiniz.
  • Ofis dışında olduğunuz zamanlarda da zaman ve mekan fark etmeksizin internet üzerinden sisteme ulaşabilir, teklif ve sipariş yönetimi özelliğini kullanabilirsiniz.
  • Sisteme bağlanarak istediğiniz yerden ve istediğiniz zamanda sipariş ve teklif oluşturabilirsiniz.
  • iOS ve Android uygulamaları sayesinde cep telefonu ve tabletlerden de sisteme rahatlıkla erişebilirsiniz.

Eğer sizler de rahat bir biçimde teklif mektubu oluşturmak ve tüm teklifleri tek bir yerden kontrol etmek istiyorsanız, Bizim Hesap teklif modülünü mutlaka kullanmalısınız.

Hemen Tanışalım

BizimHesap ile şirketinizin Ön Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv ve tüm e-Ticaret operasyonunu tek platform üzerinden verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.